Επιτέλους ξεκινάνε οι προπονήσεις των Ακαδημιών στο Γυμνάσιο Πολυγύρου.

Από: Ιωάννης Σφυρής, 8 Μαρτίου 2016Δημοσιοποιήθηκε στη Διαύγεια η απόφαση της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Πολυγύρου για την παραχώρηση της αίθουσας του Γυμνασίου και του προάυλιου χώρου για τις προπονήσεις των τμημάτων Ακαδημιών του ΑΟΠ μέχρι την επιστροφή μας στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Ο ΑΟΠ ευχαριστεί τη Πρόεδρο, τα μέλη της Σχολικής Επιτροπής και τον Διευθυντη του Γυμνασίου Πολυγύρου για την απόφαση παραχώρησης του χόρου.

Την Πέμπτη λοιπόν 10 Μαρτίου και τις ώρες 15:00-18:00μ.μ. θα προπονηθούν στην αίθουσα του Γυμνασίου τα τμήματα junior basket με την σειρά που έκαναν προπόνηση κάθε Πέμπτη στο Κλειστό Γυμναστήριο.

Την Παρασκεύη στο προαύλιο γήπεδο μπάσκετ θα κάνουν προπόνηση τα τμήματα μπασκετ προπαιδικό και παιδικό.

Και το Σάββατο από τις 09:15 μέχρι τις 11:15 θα κάνουν προπόνηση αρχικά τα junior volley και αμέσως μετά τα junior basket.

1-cf83ceb5cebbceb9ceb4ceb1-ceb4ceb9ceb1cf85ceb3ceb5ceb9ceb12-ceb4ceb9ceb1cf85ceb3ceb5ceb9ceb1

Σχολιασμός:
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις

Οι ”300 του ΑΟΠ”

Οι ”300 του ΑΟΠ” thumbnail

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα που απαρτίζουν τους 300 του ΑΟΠ. Γίνε και εσύ ένας από τους 300 στέλνοντας ένα mail στο info@aopoligirou με τα στοιχεία σου…


Νέα προπονήτρια στις Ακαδημίες Volley του ΑΟΠ η κα Πελαγία Σκούρα.

Νέα προπονήτρια στις Ακαδημίες Volley του ΑΟΠ η κα Πελαγία Σκούρα. thumbnail

O AOΠ με χαρά ανακοινώνει ότι θα έχει φετος στις ταξεις του την κυρία Πελαγια Σκουρα, η οποια θα αναλάβει τις Ακαδημίες Volley του συλλογου, δηλαδή τα τμήματα Junior & Παγκορασίδων. Η νέα μας coach γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την 1η Αυγούστου 1965 και άρχισε να παίζει βόλεϊ το 1977 στον Φιλαθλητικό, με τον οποίο, αρχικά, [...]


Ξεκινάνε στις 20/9 οι Ακαδημίες του ΑΟΠ. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ξεκινάνε στις 20/9 οι Ακαδημίες του ΑΟΠ. Αναλυτικά το πρόγραμμα. thumbnail

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο


Ο ΑΟΠ στο facebook