Ανακοίνωση ΑΟΠ για την απόφαση να κλείσει το Κλειστό Γυμναστήριο.

Από: Ιωάννης Σφυρής, 26 Φεβρουαρίου 2016ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΟΠ

Ο ΑΟΠ με έκπληξη πληροφορήθηκε σημερα αργά το μεσημέρι από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου Αριστοτέλης ότι το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας από σήμερα Παρασκευή 26/2 κλείνει επ’ αόριστον λογω ακαταλληλότητας.

Η απόφαση πάρθηκε από το Νομικό πρόσωπο Αριστοτέλης μετά από αυτοψία που διενέργηθηκε από την  Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου στο Κλειστό Γυμναστήριο η οποία έκρινε επιβεβλημένη την διακοπή λειτουργίας του Κλειστού  μέχρι την ολοκλήρωση των απαραιτήτων  εργασιών  ώστε να ξαναδοθεί άδεια λειτουργίας του Κλειστού.

Επειδή το θέμα είναι περισσότερο από σημαντικό έχει ήδη δημιουργήσει προβλήματα και έχει να κάνει με την άθληση 600 και πλέον αθλητών στο Γυμναστήριο, με την ύπαρξη-επιβίωση τριών συλλόγων, με την φιλοξενία άλλων δύο, με την απασχόληση γυμναστών, με την αναβολή δεκάδων αγώνων και έχει επίσης πολλούς άλλους παραμέτρους σε κοινωνικό επίπεδο, ο ΑΟΠ αποφάσισε να περιμένει τις απαραίτητες διευκρινήσεις  για το τι μέλλει γενέσθαι από τους αρμοδίους στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το μόνο που κατακρίνουμε αυτή τη στιγμή είναι η ημέρα και ώρα που αποφάσισαν οι υπεύθυνοι της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών να κοινοποιήσουν την αυτοψία τους μην γνωρίζοντας ότι με αυτή την ενέργεια τους παραλίγο να  τινάξουν στον αέρα προσπάθεια ετών αφού τελευταία στιγμή κατάφερε ο Όμιλος  να διεξαχθούν τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου και να μην μηδενιστεί η ομάδα μας( ειδικά η Ανδρική Ομάδα μπάσκετ που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικης και διαφημίζει τον Πολύγυρο σε όλη την Ελλάδα).

Ευχαριστούμε την ΕΟΚ και την ΕΠΕΣΘ για την κατανόηση τους , καθώς επίσης και το σωματείο μπάσκετ ΕΑΚ Θεσσαλονίκης και το σωματείο Παγκορασίδων Βόλεϊ Άρη Θεσσαλονίκης που δέχτηκαν να γίνει αλλαγή έδρας για τα δύο παιχνίδια.

Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του Κλειστού Γυμναστηρίου Αρναίας για την παραχώρηση του γηπέδου.

Έτσι αύριο Σάββατο στις 14:30 θα διεξαχθει στο ΔΑΚ Αρναίας το παιχνίδι για το Πρωτάθλημα Παγκορασιδων Βόλεϊ της ΕΠΕΣΘ μεταξύ ΑΟΠ και Άρη Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή στις 14:00μ.μ. το μεσημέρι θα διεξαχθει το παιχνίδι για το Πρωτάθλημα Μπάσκετ Β΄Εθνικης μεταξύ του ΑΟΠ και της ΕΑΚ Θεσσαλονίκης.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ Δ.Τ.Υ.

ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ


Σχολιασμός:
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις

Οι ”300 του ΑΟΠ”

Οι ”300 του ΑΟΠ” thumbnail

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα που απαρτίζουν τους 300 του ΑΟΠ. Γίνε και εσύ ένας από τους 300 στέλνοντας ένα mail στο info@aopoligirou με τα στοιχεία σου…


Νέα προπονήτρια στις Ακαδημίες Volley του ΑΟΠ η κα Πελαγία Σκούρα.

Νέα προπονήτρια στις Ακαδημίες Volley του ΑΟΠ η κα Πελαγία Σκούρα. thumbnail

O AOΠ με χαρά ανακοινώνει ότι θα έχει φετος στις ταξεις του την κυρία Πελαγια Σκουρα, η οποια θα αναλάβει τις Ακαδημίες Volley του συλλογου, δηλαδή τα τμήματα Junior & Παγκορασίδων. Η νέα μας coach γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την 1η Αυγούστου 1965 και άρχισε να παίζει βόλεϊ το 1977 στον Φιλαθλητικό, με τον οποίο, αρχικά, [...]


Ξεκινάνε στις 20/9 οι Ακαδημίες του ΑΟΠ. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ξεκινάνε στις 20/9 οι Ακαδημίες του ΑΟΠ. Αναλυτικά το πρόγραμμα. thumbnail

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο


Ο ΑΟΠ στο facebook