Στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι Ακαδημίες του ΑΟΠ.

Από: Ιωάννης Σφυρής, 20 Αυγούστου 2015Για την Αγωνιστική Περίοδο 2015 - 2016 οι Ακαδημίες του Α.Ο.ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ και πάλι σας περιμένουν!

Συνεχίζουμε, για άλλη μια χρονιά, με την ίδια  προσήλωση στην αθλητική άμιλλα, τους δεσμούς μεταξύ των παιδιών και των αθλημάτων του μπάσκετ και του Βόλλευ, με πρόγραμμα εκμάθησης υψηλού επιπέδου από τους προπονητές μας, ειδικά φέτος με τον καθρέφτη του ομίλου μας, την Ανδρική Ομάδα Μπάσκετ του ΑΟΠ, που μετά την εξαιρετική διαδρομή της στην Γ Εθνική Κατηγορία την προηγούμενη σεζόν με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β΄Εθνική έχει γεμίσει όλους μας και κυρίως τα παιδιά  με πιο μεγάλες προσδοκίες.

Αισθανόμαστε σίγουροι ότι αυτή, την ίσως δυσκολότερη εποχή της σύγχρονης ιστορίας του τόπου μας, με την ευαισθησία στο κοινωνικο-αθλητικό πλαίσιο των Ακαδημιών, τα παιδιά μας, κι εμείς, θα ενδυναμώσουμε τα ιδανικά της ευγενούς αθλητικής άμιλλας και θα αποτελέσουμε τον φάρο στο σκοτάδι που υπάρχει γύρω μας.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Σκοπός και όραμα του Συλλόγου πλέον τα τελευταία χρόνια είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού Σωματείου, με έμφαση στα τμήματα υποδομής, για την καλλιέργεια του αθλητισμού στη νεολαία μας.

Ο σκοπός, κατά ένα μεγάλο μέρος, έχει επιτευχθεί, αφού η Ανδρική Ομάδα Μπάσκετ βρίσκεται, ήδη, στα σαλόνια της Β Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, διανύοντας μια εκπληκτική πορεία τα τελευταία χρόνια. Όλη η αθλητική Ελλάδα, μιλά με θαυμασμό για τα επιτεύγματα του ΑΟΠ και καθημερινά, αποδεικνύει το βάθος και την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται.

Οι άνθρωποι του ΑΟΠ, όλοι τους μεγαλωμένοι μέσα στον αθλητισμό, πιστεύοντας στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και του ευ-αγωνίζεσθε προσπαθούν συνεχώς για:

•               Την ένταξη και διατήρηση των παιδιών στον αθλητισμό

•               Την ανάπτυξη και διατήρηση της κοινωνικής συνοχής

•               Την καλύτερη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου

•               Την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής

•               Τη συμμετοχή όλων στα κοινά δρώμενα, κοινωνικά και αθλητικά.

τα οποία αποτελούν και τους βασικούς στόχους και όραμα του Συλλόγου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι Ακαδημίες του ΑΟΠ, λειτουργούν από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο, κάθε χρόνου, και τους θερινούς μήνες από εδώ και στο εξης θα δημιουργούνται διάφορα camp.

Οι εγγραφές της περιόδου ξεκινούν από 14 Σεπτεμβρίου και κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να λαμβάνει πληροφορίες στα Γραφεία του Σωματείου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου είτε στα τηλέφωνα 6974073503(Σφυρής Ιωάννης – Υπεύθυνος Ακαδημιών) 6944841546( Νουκάρη Κατερίνα – Προπονήτρια Ακαδημιών Μπάσκετ ΑΟΠ), 6939874490(Πεγιάς Γιώργος- Προπονητής Μπάσκετ), 6987822826( Μπερμπέρογλου Ευγενία- Προπονήτρια Ακαδημιών Βόλλευ)

Η μηνιαία συνδρομή με απόφαση του Δ.Σ. είναι σταθερή εδώ και χρόνια  στο ποσό των είκοσι (20) ευρώ ανά μήνα, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν δυο (2) αδέρφια μαθητές, η μηνιαία συνδρομή ορίστηκε στα δέκα(10)ευρώ για το δεύτερο παιδί. Σε περίπτωση που υπάρχουν τρία (3) αδέρφια το τρίτο παιδί δεν πληρώνει συνδρομή.  Η εγγραφή από φέτος καθορίστηκε στο ποσό των 20 Ευρώ και περιλαμβάνει την έκδοση και ανανέωση των δελτίων αθλητών.

Με κάθε εγγραφή, έχετε το δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου διαρκείας για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών με έκπτωση 20%.

Συγκεκριμένα φέτος για τις συνδρομές θα ισχύουν τα εξής:

Για τις Ακαδημίες Μπάσκετ :τμήματα Junior1,2,3, Προπαιδικό, Κορασίδων , Παιδικό και για τις Ακαδημίες Βόλευ :τμήματα Παγκορασίδων και Κορασίδων η  ετήσια συνδρομή ανέρχεται στο ποσό των 180 Ευρώ + 20 Ευρω εγγραφή. Η εγγραφή θα καταβάλλεται με την Α’ Συνδρομή Τριμήνου. Σε περίπτωση εφ άπαξ καταβολής παρέχεται έκπτωση 10% (180 ευρώ).

Για τις Ακαδημίες Βόλευ: τμήματα Junior 1 & 2  η ετήσια συνδρομή θα διαμορφώνεται από φέτος στο ποσό των 180Ευρώ(περιλαμβάνει την εγγραφή). Σε περίπτωση εφ άπαξ καταβολής παρέχεται έκπτωση 12% (160 Ευρώ).

Στο σημείο αυτό απευθύνουμε και την παράκληση, όπως η  συνδρομή, στο μέτρο του δυνατού, να καταβάλλεται τις προκαθορισμένες ημερομηνίες( 1ο Τρίμηνο μέχρι 15 Οκτωβρίου, 2ο τρίμηνο μέχρι 25 Δεκεμβρίου και το τρίτο τρίμηνο μέχρι τις 30 Μαρτίου).

Στις προθέσεις των Ακαδημιών είναι οι συγκεντρώσεις γονέων με τους προπονητές και τους υπευθύνους αυτών, σε τακτά χρονικά διαστήματα και υποχρεωτικά ο ορισμός εφόρου για κάθε Τμήμα από τους γονείς.

Τέλος, στόχος μας για την νέα χρονιά, μετά και τις απαραίτητες προσθήκες που έγιναν στην ομάδα των προπονητών, είναι η βελτίωση του επιπέδου των αθλητών και των αθλητριών μας. Επίσης, οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών, καταβάλλουν προσπάθειες, έτσι ώστε τα παιδιά μας, να έχουν επιπλέον ιατρική και ασφαλιστική κάλυψη και πλήρη αθλητικό εξοπλισμό, πάντα με την αρωγή των μελών του Σωματείου και των ίδιων των γονέων.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ

Πεγιας Γιώργος (6939874490) Μπάσκετ Παιδικό , Προπαιδικό, Εφηβικό

Νουκάρη Κατερίνα (6944841546) Μπάσκετ Junior 1,2 & 3, Koρασίδες

Παπαδόπουλος Μάκης (6939878672) Μπάσκετ Γυναικείο, Εφηβικό, Υπεύθυνος Camp ΑΟΠ

Μπερμπέρογλου Ευγενία (6987822826) Ακαδημίες Βόλλευ

ceb1cebaceb1ceb4ceb7cebcceb9ceb5cf82-ceb1cebfcf80-2015-2016-ceb1cf86ceb9cf83ceb1

Σχολιασμός:
Αναζήτηση
Ανακοινώσεις

Οι ”300 του ΑΟΠ”

Οι ”300 του ΑΟΠ” thumbnail

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα που απαρτίζουν τους 300 του ΑΟΠ. Γίνε και εσύ ένας από τους 300 στέλνοντας ένα mail στο info@aopoligirou με τα στοιχεία σου…


Νέα προπονήτρια στις Ακαδημίες Volley του ΑΟΠ η κα Πελαγία Σκούρα.

Νέα προπονήτρια στις Ακαδημίες Volley του ΑΟΠ η κα Πελαγία Σκούρα. thumbnail

O AOΠ με χαρά ανακοινώνει ότι θα έχει φετος στις ταξεις του την κυρία Πελαγια Σκουρα, η οποια θα αναλάβει τις Ακαδημίες Volley του συλλογου, δηλαδή τα τμήματα Junior & Παγκορασίδων. Η νέα μας coach γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την 1η Αυγούστου 1965 και άρχισε να παίζει βόλεϊ το 1977 στον Φιλαθλητικό, με τον οποίο, αρχικά, [...]


Ξεκινάνε στις 20/9 οι Ακαδημίες του ΑΟΠ. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ξεκινάνε στις 20/9 οι Ακαδημίες του ΑΟΠ. Αναλυτικά το πρόγραμμα. thumbnail

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο


Ο ΑΟΠ στο facebook