Τμήμα Πινγκ Πονγκ

Από τις 31 Μαρτίου επαναλειτούργησε το παιδικό τμήμα Ping-Pong του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου (γνωστός στους φίλους ως Α.Ο.Π.) στο Κέντρο Νεότητας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ
Το πρόγραμμα προπονήσεων έχει ως εξής: Τρίτη - Τέταρτη - Πέμπτη, ώρες 17.00-19.00.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Το κόστος εγγραφής των παιδιών σας στον Όμιλο και η έκδοση αθλητικού δελτίου ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ. Ποσό εντελώς συμβολικό και ανταποδοτικό με τη χορήγηση άμεσα ιματισμού της ομάδας (σετ προπόνησης).

Η μηνιαία συνδρομή ανέρχεται σε 10 Ευρώ (2ο παιδί 5 ευρώ,το τρίτο παιδί δωρεάν) και το ποσό θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την κάλυψη ελλείψεων ή φθοράς διαφορών ειδών του τμήματος (μπαλάκια, ρακέτες, τραπέζια κ.α)

Προπονητής και Έφορος του τμήματος έχει οριστεί από το ΔΣ του Ομίλου ο Κελιαφανος Ιωάννης (τηλ. επικοινωνιας 6946448253) ο οποίος μπορεί να σας ενημερώνει για οποιοδήποτε θέμα αφορά το τμήμα και τους αθλητές του.

Παρακαλούμε διαβάστε τους Κανόνες και Όρους Συμμετοχής στον Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου.

Αναζήτηση
Ανακοινώσεις

Οι ”300 του ΑΟΠ”

Οι ”300 του ΑΟΠ” thumbnail

Δείτε εδώ όλα τα πρόσωπα που απαρτίζουν τους 300 του ΑΟΠ. Γίνε και εσύ ένας από τους 300 στέλνοντας ένα mail στο info@aopoligirou με τα στοιχεία σου…


Νέα προπονήτρια στις Ακαδημίες Volley του ΑΟΠ η κα Πελαγία Σκούρα.

Νέα προπονήτρια στις Ακαδημίες Volley του ΑΟΠ η κα Πελαγία Σκούρα. thumbnail

O AOΠ με χαρά ανακοινώνει ότι θα έχει φετος στις ταξεις του την κυρία Πελαγια Σκουρα, η οποια θα αναλάβει τις Ακαδημίες Volley του συλλογου, δηλαδή τα τμήματα Junior & Παγκορασίδων. Η νέα μας coach γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την 1η Αυγούστου 1965 και άρχισε να παίζει βόλεϊ το 1977 στον Φιλαθλητικό, με τον οποίο, αρχικά, [...]


Ξεκινάνε στις 20/9 οι Ακαδημίες του ΑΟΠ. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Ξεκινάνε στις 20/9 οι Ακαδημίες του ΑΟΠ. Αναλυτικά το πρόγραμμα. thumbnail
Ο ΑΟΠ στο facebook